Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de compres i cadena de aprovisionament (Supply Chain)

Número d'oferta299498

Publicat - Modificat16/09/2020 - 20/10/2020

Data tancament oferta20/10/2020

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació1315 - Directors d'empreses d'abastament, transport, distribució i similars: Directors de compres

Tasques específiquesFRANCÉS alt o Nadiu Coordinació, gestió i control del procés de producció, viabilitat dels projectes, Definir (Cost / Retards / Qualitat per projectes) Negociació de compres, selecció i control del panell de proveïdors gestió de proveïdors, anàlisi de (Qualitat / Cost / Retard) Definició de la política de transport del grup, emmagatzematge del producte i entrega a clients. Informar als clients del procés de producció. Dirigir l'equip humà de l'àrea de aprovisionament, proposició de idees per a la millora del funcionament.

Capacitats requeridesRequisits: Formació i/o experiència en l'àmbit específic. Gestió de la supply chain Gestió de les compres GPAO / Movex Ofimàtica nivell mitja Idioma: Anglès Espanyol Francès (Obligatori)

Tasques desenvolupar Decidir, aplicar i supervisar estratègies, polítiques i plans de compra, emmagatzematge i distribució. Preparar i aplicar plans per mantenir els nivells d'existències necessaris a cost mínim. Negociar contractes amb els proveïdors perquè es compleixin els requisits de qualitat, cost i lliurament. Supervisar i examinar els sistemes d'emmagatzematge i d'existències perquè es compleixin els requisits d'abastament i es controlin els nivells d'existències. Controlar la distribució de vehicles de carretera, trens, vaixells o aeronaus. Gestionar sistemes de registre que garanteixin la traçabilitat de tots els moviments dels béns i vetllar per la formulació de noves comandes i la reposició d'existències en els moments òptims. Mantenir contactes amb altres departaments i amb els clients respecte als requisits aplicables a la sortida dels productes i al transport corresponent. Controlar el registre de les operacions de compra, emmagatzematge i distribució. Establir i gestionar pressupostos, controlar les despeses i assegurar la utilització eficient dels recursos. Establir i dirigir els procediments operatius i administratius. Planificar i dirigir la feina diària. Controlar la selecció, formació i rendiment del personal.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en la categoria Tècnic/a superior i assimilats

Molt importants

Llengua Francès - Llengua materna

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/11/2020

Horari 8:30-17:30 (flexibilitat per dinar)

Atenció al públic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres