Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a de música - especialitat clarinet

Número d'oferta299395

Publicat - Modificat14/09/2020 - 21/09/2020

Data tancament oferta21/09/2020

UbicacióGranollers

Ocupació2210 - Professors d'universitat i ensenyament superior (excepte de formació professional): Professors d'estudis superiors de música i dansa

Tasques específiquesProfessor/a de Música - Especialitat clarinet Projectar i modificar plans d'estudi i preparar els cursos de conformitat amb els requisits. Preparar i fer classes i dirigir estudis personalitzats, seminaris i treballs pràctics o de laboratori. Supervisar, quan escaigui, els experiments i treballs pràctics realitzats pels estudiants. Administrar, avaluar i qualificar exàmens i proves. Participar en reunions de departament o de professors i en conferències i seminaris.

Capacitats requeridesSou mensual brut per jornada completa: 2.262,25 euros. Jornada parcial dimecres de 15.30h a 21.00h. Estar en possessió o reunir les condicions per a la seva expedició del títol de doctor, llicenciat, enginyer o arquitecte o el títol de grau corresponent o altres títols equivalents als efectes de docència d'Estudis Superiors de Música.

Tasques desenvolupar Projectar i modificar plans d'estudi i preparar els cursos de conformitat amb els requisits. Preparar i fer classes i dirigir estudis personalitzats, seminaris i treballs pràctics o de laboratori. Supervisar, quan escaigui, els experiments i treballs pràctics realitzats pels estudiants. Administrar, avaluar i qualificar exàmens i proves. Participar en reunions de departament o de professors i en conferències i seminaris.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Informàtica Programari d'Ofimàtica -

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/09/2020

Horari Dimecres de 15.30h a 21.00h

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaMenys d'un mes

Prorrogable