Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cura persona gran afectada per Alzheimer (tardes)

Número d'oferta299037

Publicat - Modificat01/09/2020 - 03/09/2020

UbicacióVilassar de Mar

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de persones grans a domicili

Tasques específiquesAjuda a una persona gran de 82 anys afectada per Alzheimer per: acompanyar amb les higienes personals, acompanyar a passejar, ajuda amb la dutxa, ajuda amb el sopar i al anar a domir. Mantenir la neteja bàsica de la seva habitació i el bany. No cal preparar els àpats.

Capacitats requeridesExperiència amb persones grans, preferiblement amb persones afectades per demència o Alzheimer. Persona amb paciència i bona companyia per conversar. És una persona autònoma en quan a mobilitzacions, per tant no es requereix força física. Disponibilitat per treballar de 10-12 hores setmanals (franja horària de 18:00 a 21:00), de dimarts a divendres.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 14/09/2020

Horari De dimarts a divendres de 18:00 a 20:30/21:00

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable