Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Personal de neteja i cuina

Número d'oferta298585

Publicat - Modificat31/07/2020 - 03/08/2020

Data tancament oferta03/08/2020

UbicacióTordera

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesVetllar per les necessitats i organització a nivell domèstic del servei a nivell d'alimentació, parament de la llar, higiene i neteja del servei. Omplir acuradament les graelles de dades de temperatura, clor, neteja... Realitzar les funcions de neteja de terra, vidres, mobiliari, maquinària de les estances del centre. Tenir cura de la roba de les persones usuàries, fent rentadores, assecadores, entre d'altres tasques pròpies el lloc de treball.

Capacitats requeridesEs valorarà haver realitzat cursos de cuina: intoleràncies, al·lèrgies... Es valorarà un mínim de 6 mesos d'experiència Es requereix el certificat d'antecedents penals sexuals, INTERESSATS enviar cv a insercio.tordera@tordera.cat

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Formació de manipulació d'aliments

Llengua Castellà

Català

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/07/2020

Horari dill a div de 8 a 15 i diss cada 15 de dies 8 a 12

Contracte

TipusObra o servei

DuradaDurada indeterminada per obra o servei