Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic /a instal.lador i manteniment d'energia solar

Número d'oferta298454

Publicat - Modificat27/07/2020 - 06/08/2020

UbicacióGranollers

Ocupació7294 - Muntadors instal·ladors de plaques d'energia solar: Muntadors de plaques d'energia solar

Tasques específiquesEmpresa de Granollers necessita incorporar de manera estable un Tècnic/a de mantenimient i instal.lacions d'energia solar Funicons: Fer les instal.lacions, manteniment i reparacions dels sistemes de captació d' energia solar i el consum d'energia elèctrica així com de les línees i equips auxiliars de control. Fer les connexions a la xarxa de distribució, en cas necesari. - Fer el manteniment

Capacitats requeridesRequisits: Carnet d' instal.lador  B-1 i cotxe  Experiència com instal.lador i mantenidor de baixa tensió domèrtic o industrial.  S'ofereix: Incorporació al setembre en empresa en plena expansió - Sou: segons vàlua ( 18-21.000 bruts/anys)

Tasques desenvolupar Muntar captadors solars tèrmics, circuits hidràulics i equips elèctrics. Realitzar la posada en servei i comprovació de funcionament de les instal·lacions solars tèrmiques. Realitzar les operacions de manteniment preventiu de les instal·lacions solars tèrmiques. Realitzar el manteniment correctiu i la reparació de components de les instal·lacions solars tèrmiques. Replantejar panells i instal·lacions solars fotovoltaiques i sistemes de suport energètic. Muntar suports, panells i sistemes d'emmagatzematge o acumulació en instal·lacions solars fotovoltaiques. Realitzar la posada en servei i comprovació del funcionament de les instal·lacions solars fotovoltaiques. Realitzar les operacions de maniobra i el manteniment preventiu de les instal·lacions solars fotovoltaiques. Realitzar les operacions de manteniment correctiu en les instal·lacions solars fotovoltaiques.

Requisits

Molt importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Titulació FPI - - Electricitat

Importants

Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats

Experiència en l'ocupació (mesos) 36

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2020

Horari Dilluns a divendres de 8 a 17 h

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable