Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor d'automoció en Institut de secundària

Número d'oferta298451

Publicat - Modificat27/07/2020 - 03/08/2020

UbicacióGranollers

Ocupació2230 - Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional): Professors d'institut

Tasques específiquesProfessor/a d'Automoció: Docència Sou brut mensual: 2.300 euros

Capacitats requeridesTreball en equip, capacitat de comunicació CAP o Master de formació del professorat Professor/a de taller amb coneixements de mecánica de l'automòbil i cotxe elèctric. Titulació: CFGS automoció, grau d'automoció, enginyeria mecánica especialitat automoció.

Tasques desenvolupar Establir i aplicar normes de comportament i procediments per mantenir l'ordre entre els alumnes. Preparar i fer classes, dirigir debats i realitzar demostracions en una o més matèries. Establir objectius clars per a totes les classes, unitats i projectes, i comunicar-los als alumnes. Preparar els materials i les aules per a les activitats de la classe. Adaptar els mètodes docents i els materials d'ensenyament a les diferents necessitats i interessos dels alumnes. Observar i avaluar el rendiment i el comportament dels alumnes. Preparar i administrar proves i exàmens a fi d'avaluar els progressos dels alumnes, i lliurar les qualificacions corresponents. Preparar informes sobre la tasca dels alumnes i consultar altres professors i els pares. Participar en les reunions relatives a les polítiques educatives o organitzatives del centre.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2020

Horari Tardes i un matí

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable