Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Infermer/a per a residència geriàtrica

Número d'oferta298302

Publicat - Modificat22/07/2020 - 30/09/2020

Data tancament oferta30/09/2020

UbicacióCalella

Ocupació2121 - Infermers no especialitzats: Graduats en infermeria no especialitzats

Tasques específiquesVigilar i atendre les persones usuàries, les seves necessitats generals humanes i sanitàries, especialmente en el moment en què aquestes necessitin dels seus serveis. Preparar i administrar els medicaments segons prescripcions facultatives, específicament els tractaments.

Capacitats requeridesPlanificació i organització. Autocontrol. Preocupació per l'ordre i la qualitat. Direcció de persones. Empatia. Treball en equip i cooperación. Flexibilitat i gestió del canvi.

Tasques desenvolupar Planificar, prestar i avaluar atencions d'infermeria als pacients seguint les pràctiques i les normes de la infermeria moderna. Desenvolupar i aplicar plans per al tractament biològic, social i psicològic dels pacients en col·laboració amb altres professionals de la salut. Planificar i oferir cures, tractaments i teràpies personals, inclosa l'administració de medicació, i la supervisió de la resposta als tractaments o al programa de cures. Netejar ferides i aplicar cures i embenats quirúrgics. Vigilar el dolor i el malestar experimentat pels pacients; alleujar el dolor per mitjà d'una varietat de teràpies, inclòs l'ús d'analgèsics. Respondre preguntes als pacients i a les seves famílies; subministrar-los informació relativa a la prevenció de la mala salut, els tractaments o les cures. Supervisar i coordinar la feina d'altres infermers i de treballadors de la salut i de les cures personals.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències de la Salut - Infermeria

Recomanables

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2020

Horari Matins.

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable