Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a Superior en Prevenció Riscos Laborals

Número d'oferta298163

Publicat - Modificat17/07/2020 - 07/08/2020

UbicacióBarcelona

Ocupació3326 - Tècnics en prevenció de riscos laborals i salut ambiental: Tècnics en prevenció de riscos laborals

Tasques específiquesEmpresa del sector de la prevenció de riscos laborals necessita incorporar un/a tècnic/a de prevenció de riscos laborals de forma indefinida. Funcions: Gestió integral de la cartera de clients assignada. Activitats preventives pròpies d¿un Servei de Prevenció Aliè (avaluacions de riscos laborals, formació art. 19 LPRL, documents de mesures davant emergències, fitxes informatives de riscos, mesuraments higiènics, etc.)

Capacitats requeridesRequisits: ·         Estudis mínims Màster o Grau en Prevenció de Riscos Laborals (amb les especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada. ·         Experiència mínima Mínim 2 anys en SPA, SPP o SPM.

Tasques desenvolupar Assessorar els representants dels comandaments i els treballadors sobre l'aplicació de normes i reglaments oficials i d'altres tipus relatius a la seguretat laboral i al medi ambient laboral. Inspeccionar els llocs de treball per garantir que el medi ambient laboral, la maquinària i l'equip s'ajusten a les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus en relació amb la higiene o la salut i seguretat laborals i del medi ambient. Oferir assessorament sobre problemes i tècniques d'higiene del medi ambient. Assessorar les empreses i el públic en general sobre l'aplicació de les regles i els reglaments oficials i d'altres tipus en matèria d'higiene, puresa i classificació de matèries primeres, aliments, medicaments cosmètics i articles similars.

Requisits

Molt importants

Experiència en la categoria Tècnic/a superior i assimilats

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Titulació Llicenciatura / Enginyeria - Enginyeria - Prevenció de Riscos Laborals

Importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 04/08/2020

Horari dill a dij de 08:00h a 17:30h i div de 08:00h a 14

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit