Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a d'anglès per a escola d'idiomes a Sant Fost

Número d'oferta297985

Publicat - Modificat14/07/2020 - 03/08/2020

UbicacióSant Fost de Campsentelles

Ocupació2322 - Professors d'ensenyament no reglat d'idiomes

Tasques específiquesEscola d'anglès precisa: PROFESSORS/ES d' ANGLÈS Fer classes  per a nens des d' 11 anys i a adolescents, adults o empreses Requisits: Persona dinàmica i capaç de tractar amb nens, adolescents i adults. Valorable experiència prèvia. Mínim imprescindible C1 d'anglès. Nadiu no imprescindible Valorable grau relacionat amb filologia, traducció, o magisteri d'anglès.

Capacitats requeridesLloc de treball: Sant Fost de Campsentelles. Capacitat d'arribar al lloc de treball. Contracte d'obra i servei, de setembre a juny, el curs escolar. Aprox 20 hores setmanals de tarda, a convenir horari. Sou segons conveni: 14 euros nets l'hora. 

Tasques desenvolupar Avaluar el nivell de capacitat i l'abast de les dificultats lingüístiques dels alumnes i establir les seves necessitats i els seus objectius d'aprenentatge. Planificar, preparar i fer classes i dirigir tallers per a grups o per a persones individuals amb un contingut i un ritme de progrés adaptats a les seves capacitats i necessitats. Dissenyar i produir materials didàctics i adaptar els existents. Avaluar els progressos dels alumnes. Ajudar els alumnes en els contextos docents en els quals se'ls ensenyin matèries en una llengua que no sigui la seva llengua materna. Prestar assistència als altres professors dissenyant programes didàctics especials per als alumnes que segueixin aprenent la llengua principal d'ensenyament. Assignar treballs i corregir-los, i preparar exàmens i qualificar-los. Avaluar i registrar els progressos dels alumnes i informar-ne.

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/09/2020

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos