Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Integrador/a per centre obert amb experiència

Número d'oferta297631

Publicat - Modificat06/07/2020 - 22/09/2020

Data tancament oferta22/09/2020

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Integradors socials

Tasques específiquesIntegrador/a Social per a Centre Obert de joves.

Capacitats requeridesEmpatia, assertivitat, constància amb els joves. Coneixement de tecnologies. De dilluns a divendres de 15:45H A 20:15H I dimarts de 09:00H A 11:00H Disponibilitat tardas i un matí.

Tasques desenvolupar Reunir informació sobre les necessitats de les persones i avaluar les seves destreses, punts forts i deficiències. Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar opcions i elaborar plans d'actuació, donant-los al mateix temps el suport i l'assistència necessaris. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Aconsellar les persones que visquin en llars d'acolliment i centres de reinserció social, supervisar les seves activitats i ajudar-les a planificar la seva vida abans i després de l'estada en aquests centres. Prestar serveis d'intervenció en cas de crisi i d'acolliment en situacions d'emergència. Administrar seminaris sobre destreses vitals, programes de tractament per abús de substàncies, programes de gestió del comportament, programes de serveis per a joves i altres programes de serveis comunitaris i socials sota la supervisió de professionals de la salut o d'assistència social. Ajudar a avaluar l'eficàcia de les intervencions i programes vigilant el progrés de les persones i informant sobre aquesta qüestió. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i proveïdors d'assistència sanitària que treballin amb les persones, per tal de facilitar-los i rebre d'ells informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Serveis socioculturals i a la comunitat - Integració social, perfil professional d'intervenció sociosanitària

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2020

Salari mensual 900€

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable