Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar d'infermeria geriàtrica per cobertura de vacances

Número d'oferta297551

Publicat - Modificat02/07/2020 - 31/07/2020

Data tancament oferta31/07/2020

UbicacióAlella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars de gerontologia en serveis de salut

Tasques específiquesAtenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta i amb necessitats de suport generalitzat. Ajuda amb les mobilitzacions, alimentació, higienes, etc. Treball amb l'objectiu de potenciar les habilitats dels usuaris, augmentar el seu grau d'autonomia i alentir el seu deteriorament. Cobertura vacances: - 2llocs pel torn de tardes(24 hores) . De juliol a setembre. 738,86 euros / bruts.

Capacitats requeridesRequisit imprescindible: formació en atenció sociosanitària (mínim Certificat de Professionalitat atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions socials). Experiència en el lloc de treball. Persona amb iniciativa, cura, empatía. Amb disponibilitat per fer cobertures de substitucions.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Importants

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 06/07/2020

Horari Torn matí (24 hores) o nit (40 hores)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaEntre 1 i 3 mesos