Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administrativa

Número d'oferta297490

Publicat - Modificat01/07/2020 - 15/07/2020

Data tancament oferta15/07/2020

UbicacióTeià

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiques-Organitzar fulls de comandes setmanals. -Compra de productes no produïdes pels membres de la cooperativa. -Generació de fitxers SEPA (remeses bancaries) i gestió de flux de tresosreria. -Coordinació d´equip i comunicació. -Mantenir la traçabilitat de productes ecològics (entrades i sortides). -Generar albarans i factures de vendes. -Comunicar amb diferents agents a la cooperativa i fóra d´ella per coordinar collites.

Capacitats requerides-Experiència en gestió, administració, comptabilitat. -Habilitats organitzatives. -Coneixements del mercat agroecològic. -Autodidacta, motivada i creativa.

Tasques desenvolupar Classificar, obrir i enviar correu. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Verificar la precisió de la informació proporcionada.

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/07/2020

Horari 20 h setmanals a la seu d´operacions

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres