Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A SOCIAL - RESIDÈNCIA GENT GRAN

Número d'oferta297345

Publicat - Modificat26/06/2020 - 07/07/2020

Data tancament oferta07/07/2020

UbicacióTona

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Treballadors socials

Tasques específiquesRealitzar de forma prèvia a l'ingrés una entrevista a el nou resident i la família amb la finalitat de preparar "lla entrada" i realitzar la valoració inicial a l'ingrés.Fomentar la integració i participació dels residents en la vida del centre i, alhora, evitar que es produeixi un allunyament amb l'entorn i la família.Realitzar, conjuntament amb la resta de l'equip, el Pla d'Atenció Personalitzada interdisciplinari dels residents. Fer el seguiment mensual de l'estat del resident, com també realitzar el seguiment anual de el Pla.

Capacitats requeridesTitulació de Treballador Social. Interès i motivació per treballar a jornada de 30h/setmana en residència de gent gran. Flexibilitat i adaptabilitat. Jornada de treball matins amb dues tardes.

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Aplegar antecedents i informes per presentar-los davant els tribunals o altres instàncies legals. Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l'assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Treball Social

Molt importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/07/2020

Salari mensual 1000€

Horari Matins i dues tardes (30h/setmana) de Dll a Dv

Atenció al públic

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres