Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Operari/ària de manteniment i de piscines

Número d'oferta297293

Publicat - Modificat25/06/2020 - 16/07/2020

Data tancament oferta16/07/2020

UbicacióLlagosta

Ocupació7191 - Treballadors de manteniment d'edificis: Operadors de manteniment d'edificis

Tasques específiquesOperari/ària de manteniment i de piscines, amb coneixements d¿electricitat, fontaneria, fusteria i aptituds per fer el manteniment i conservació d¿una instal·lació esportiva.

Capacitats requeridesCertificat de Delictes Penals / Certificat del Registre Central de Delinqüents Sexuals. El Salari b 40 h 1.278,75 ¿ pagues incloses. A banda Plusos Nocturnitat i Festiu Cap de Set. Es valorà: Títol d¿Operador en Piscines d¿Ús Públic. Curs Manteniment Higiènic-Sanitari en Instal·lacions de Risc Front en la Legionel·la. Curs Rondes de Manteniment de Pavellons Poliesportius.

Tasques desenvolupar Reparar finestres, panells, portes, tanques, barbacoes, taules de pícnic, prestatgeries, armaris i altres elements trencats. Substituir elements defectuosos, com ara bombetes. Reparar i pintar superfícies interiors i exteriors, com ara parets, sostres i tanques. Ajustar portes i finestres. Substituir aixetes.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Molt importants

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Certificat de professionalitat Manteniment higiènic-sanitari d'instal·lacions susceptibles de proliferació de microorganismes nocius i la seva diseminació per aerosolització

Formació professionalitzadora Manteniment higiènic-sanitari d'instal·lacions susceptibles de proliferació de microorganismes nocius i la seva diseminació per aerosolització

Llengua Català - Nivell Bàsic A2

Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/07/2020

Salari mensual 1278€

Horari 20 hores a la setmana (Caps de setmana)

Atenció al públic No

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos