Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Borsa d'agent lingüístic

Número d'oferta297213

Publicat - Modificat22/06/2020 - 13/07/2020

Data tancament oferta13/07/2020

UbicacióVic

Ocupació2923 - Filòlegs, intèrprets i traductors: Traductors

Tasques específiquesFacilitar la comunicació entre els professionals dels serveis públics i les persones d'arribada recent a la comarca. És imprescindible parlar i entendre molt bé el català i el castellà i alguna de les següents llengües: àrab, amazigh, twi, akan, punjabi, romanès, hindi, edo, fula, etc... Interessats enviar currículum a: ocupacio@vic.cat fins el 10 de juliol de 2020. És una feina que no es fa contracte laboral, sinó que es factura el servei de forma trimestral (segons el número de traduccions que s'hagin fet). Cal poder facturar.

Capacitats requeridesEs valorarà l'experiència en haver fer de traductor, també vinculació a l'àmbit social de la ciutat i comarca. També del treball a l'àmbit social i d'acompanyament a les persones. Disponibilitat horària i geogràfica.

Tasques desenvolupar Traduir d'una llengua a una altra tot assegurant que es respecta el sentit exacte del text original, que s'apliquen correctament els girs i la terminologia de textos jurídics, tècnics o científics i que es conserva, tant com sigui possible, l'esperit i l'estil de les obres literàries.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2020

Contracte

TipusMercantil

DuradaDurada indeterminada per obra o servei