Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar de geriatria

Número d'oferta296990

Publicat - Modificat16/06/2020 - 08/10/2020

Data tancament oferta08/10/2020

UbicacióSant Andreu de la Barca

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars d'infermeria de geriatria

Tasques específiques Ajudar a la gent gran a rentar-se i banyar-se, higiene diària; vestir-se, a juda a donar de menjar, prendre medicaments; anar al bany i ajuda a desplaçar-se. Capaç de detectar qualsevol canvi en la salut física o mental d'una persona gran (com el dolor, pèrdua de mobilitat; depresssio o estat d'ansietat. Comunicar les seves observacions a un superior de la resicapaces de detectar cualquier cambio en la salud física o mental de un anciano, tales como el dolor, la pérdida de la movilidad, una depresión o un estado de ansiedad. comunican sus observaciones a un superior.

Capacitats requeridesAmables i atents/es i que la gent gran pugui establir relacions de confiança amb les persones amb les que treballen. Han de parlar amb la gent gran, escoltar-les i tranquilitzar-les, quan estiguin ansioses o confoses. Poden ajudar-los a relacionar-les, és a dir, a fer amics/gues o a mantenir el contacte amb les seves famílies.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins. Supervisar altres treballadors.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Sanitat - Cures auxiliars d'infermeria

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 22/06/2020

Salari mensual 1200€

Horari 8 hores diàries (rotatiu)

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable