Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Comptable per assessoria

Número d'oferta296624

Publicat - Modificat04/06/2020 - 06/07/2020

Data tancament oferta06/07/2020

UbicacióAlella

Ocupació2611 - Especialistes en comptabilitat: Assessors comptables

Tasques específiquesGestionar serveis per a diferents clients en quan a: gestió de la seva comptabilitat, impostos, renda, impost de societats, tràmits amb hisenda i requeriments. Incorporació immediata. Contracte jornada completa 6 mesos amb intenció de continuïtat. Sou anual aprox. 20.000-25.000 euros bruts. Horari: Totes les tardes de 16:00 a 20:00 i 3 matins de 10:00 a 13:00. Un total de 29 hores setmanals. Si t'interessa, t'has d'inscriure a través de Xaloc i també enviar el teu cv a ocupacio@alella.cat.

Capacitats requeridesImprescindible exp lloc treball comptable 2-3 a. (pref. en assessoria). Form mín FP/CFGS o Empresarials. Form. compl. comptabilitat. Català, castellà i anglès. Imp. Domini programa A3 assessor i Excel. Persona amb capacitat empatia per les relacions socials, primmirada exhaustiva, competent, seriosa,vigilant i atenta.

Tasques desenvolupar Planificar i implantar polítiques i sistemes pressupostaris, de control de comptes i similars, i assessorar sobre aquests temes. Preparar i certificar estats financers per presentar-los a la direcció, els accionistes i els organismes públics o d'altres tipus. Preparar declaracions tributàries, assessorar sobre problemes fiscals i presentar al·legacions o reclamacions davant la Hisenda pública. Preparar pressupostos i previsions de beneficis o informar sobre aquests temes. Dur a terme investigacions financeres en casos de presumptes fraus, insolvència i fallida o de caràcter similar. Verificar comptes i portar registres comptables. Conduir recerques i assessorar la direcció sobre aspectes financers de productivitat, accions, vendes, nous productes, etc. Formular i supervisar sistemes per a la determinació del cost unitari de productes i serveis.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Programari de gestió - Usuari Mig

Llengua Català

Castellà

Anglès

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/06/2020

Horari De 09:15 a 18:00 i div de 09:15 a 15:00

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable