Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar de geriatria per suplències a l'estiu - Lluçanès

Número d'oferta296223

Publicat - Modificat21/05/2020 - 03/06/2020

UbicacióPrats de Lluçanès

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària

Tasques específiquesAuxiliar de geriatria per suplències a l'estiu. Repassar habitacions, donar ressopons. Ajudar al subministrament de la medicació. Canviar bolquers. Recollir alguna roba. Assistència a les persones grans durant la nit en les necessitats que hi pugui haver.

Capacitats requeridesTreball en equip. Autocontrol. Iniciativa. Preocupació per l'ordre i la qualitat. Empatia. Flexibilitat i gestió del canvi. Orientació al client. Pels mesos de juliol, agost i setembre.

Tasques desenvolupar Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Recomanables

Branca C.Formatiu Grau Superior
Sanitat

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Sanitat

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/06/2020

Horari Diferents torns

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo