Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner/a a residència

Número d'oferta296195

Publicat - Modificat20/05/2020 - 03/06/2020

UbicacióVic

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesCuiner/a de residència de gent gran i també un ajudant/a de cuina, substitució durant l'estiu. La persona contractada haurà de fer totes les tasques pròpies de cuina i s'haurà d'implicar en tot el procés: cuinar, revisió i planificació de les tasques així com de tots els processos de qualitat i higiene alimentària i neteja d'utensilis i lloc de treball.

Capacitats requeridesPersona responsable, empàtica, cordial, amb capacitat de treball en equip, que sigui capaç de generar un ambient productiu i positiu amb resolutivitat.

Tasques desenvolupar Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2020

Horari 40h/set (2 dies treball, 2 dies festa)

Contracte

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable