Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Electricista

Número d'oferta296002

Publicat - Modificat11/05/2020 - 26/05/2020

UbicacióTerrassa

Ocupació7510 - Electricistes de la construcció i similars: Electricistes de la construcció

Tasques específiquesFuncions: - Instal·lació de sistemes elèctrics en obra. - Interpretar els plànols per fer la instal·lació. S'ofereix: - Contracte temporal de 6 mesos. - Jornada completa de dilluns a divendres de 7:30 a 18:00 (inclòs 1h extra i 1h amb dieta pagada). - Categoria d´Oficial 1ª/2ª - Salari: 1200 bruts mensuals (aprox).  - Incorporació a finals de maig.

Capacitats requerides- Imprescindible experiència com a electricista. - Imprescindible coneixements interpretació de plànols. - Imprescindible formació PRL 20h. - Vehicle propi per arribar al lloc de treball. - Valorable CFGM electricitat o similar.

Tasques desenvolupar Muntar, mantenir i reparar instal·lacions elèctriques i equip auxiliar en diversos edificis, com ara escoles, hospitals, establiments comercials, habitatges i altres estructures. Examinar els plànols, diagrames de circuit i especificacions per determinar les seqüències i mètodes d'actuació. Planificar el traçat i la instal·lació de sistemes de cablejat, equips i aparells elèctrics basant-se en les especificacions de treball i en les normes aplicables.

Informació d'interès

Data d’incorporació 25/05/2020

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos