Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Treballador/a familiar

Número d'oferta295493

Publicat - Modificat07/04/2020 - 29/05/2020

Data tancament oferta29/05/2020

UbicacióGavà

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesL'Ajuntament de Gavà fa una crida a totes les persones interessades a treballar realitzant tasques d'assistència a domicili o atenció en residències, per reforçar els serveis de primera línia que combaten contra el Covid-19. Si tens estudis i/o experiència, l'Ajuntament de Gavà enviarà el teu currículum a les residències i centres de Gavà per a reforçar el personal.

Capacitats requeridesCapacitat d'empatia, comunicació, d'adaptació, gestió de les emocions i responsabilitat

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta.

Requisits

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 3

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones al domicili

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/05/2020

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei