Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

EXPENEDOR/A DE BENZINA

Número d'oferta294818

Publicat - Modificat09/03/2020 - 21/04/2020

Data tancament oferta21/04/2020

UbicacióTerrassa

Ocupació5430 - Expenedors de gasolina: Expenedors de combustible de gasolineres

Tasques específiquesRebre i atendre al client. Subministrar carburants als vehicles, Col·laborar activament a les tasques de recepció i descarrega dels camions cisterna que portan el carburant fins l'establiment. Assegurar el cumpliment de la normativa aplicable en materia de prevenció de riscos laborals. Medició dels nivels dels tancs i comprovar el funcionament dels surtidors. Assegurar el cobrament de totes les operacions de venta i realitzar la liquidació diaria de vendes. Manteniment del conjunt de totes les zones del establiment: instalacions centrals, zones d'accessos, tancs d'emmagatzematge

Capacitats requeridesPersona dinàmica, responsablei amb motivació i ganes de treballar. Bones habilitats de venda i comunicativa Carnet de conduir. Per treballar els caps de setmana.

Tasques desenvolupar Omplir els dipòsits de combustible i els envasos que se'ls lliurin, fins al nivell especificat pel client. Comprovar la pressió dels pneumàtics i els nivells d'oli i de líquids, i completar-los fins als límits recomanables. Cobrar als clients. Netejar les bombes de combustibles, les vies d'accés, la botiga i les instal·lacions en general. Controlar les existències i preparar informes sobre les vendes de combustibles, lubrificants, oli i altres productes.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Importants

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 23/03/2020

Horari treballar els caps de setmana

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable