Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ELECTRICISTA INDUSTRIAL OFICIAL DE 1ª

Número d'oferta294739

Publicat - Modificat05/03/2020 - 31/03/2020

Data tancament oferta31/03/2020

UbicacióVallirana

Ocupació3123 - Tècnics en electricitat: Tècnics en electricitat

Tasques específiquesElectricista industrial oficial de 1ª Muntatge i cablejat de quadres elèctrics de maniobra, seguiment d'esquemes, instal·lació/canalítzació de pvc i metàl·lica (tub i safata), coneixement d'automatisme, variadors i PLC's (només connexió), comprovació de motors elèctrics (proves d'aïllament).

Capacitats requeridesEs valoraran coneixements d'electromecànica, pneumàtica i mecànica. I treballs pel sector del ciment, derivats i mineria

Tasques desenvolupar Efectuar treballs tècnics relacionats amb la recerca i el desenvolupament d'instal·lacions i equips elèctrics, o assajar prototipus. Projectar i preparar plànols d'instal·lacions i circuits elèctrics basats en les especificacions establertes. Preparar càlculs i estimacions detallats de quantitats i costos dels materials i mà d'obra necessaris per a la fabricació i el muntatge de les instal·lacions, d'acord amb les especificacions establertes. Efectuar el control tècnic de la fabricació, la instal·lació, la utilització, el manteniment i la reparació de sistemes, instal·lacions i equips elèctrics per garantir-ne el funcionament satisfactori i el compliment de les especificacions, les normes i els reglaments pertinents. Planificar mètodes d'instal·lació, comprovar la seguretat i els comandaments de les instal·lacions realitzades i ocupar-se del funcionament inicial dels nous sistemes, instal·lacions o equips. Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.

Requisits

Molt importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Titulació FPI - - Electricitat

Importants

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 12/03/2020

Salari mensual 1700€

Horari Dll-Dj: 8h-17h i Dv: 6h-14h

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida