Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PERSONA COMPTABLE PER EMPRESA

Número d'oferta294711

Publicat - Modificat05/03/2020 - 12/03/2020

UbicacióTeià

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat

Tasques específiquesDur la comptabilitat interna de l'empresa. Facturació envers els clients i col·laboradors de l'entitat. Preparació anticipada de les nòmines del personal, declaración de l'IVA, IRPF i altres impostos.

Capacitats requeridesPersona responsable, organitzada, col·laboradora, puntual i amb habilitats dins del camp informàtic. IMPORTANT: el lloc de treball requereix l'ús de diversos programes i bases de dades informàtics.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Titulació FPII - - Comptabilitat

Importants

Llengua Castellà - Nivell Independent B2 - Certificat Independent B2

Anglès - Nivell Independent B1 - Certificat Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/03/2020

Horari 3 o 4 hores setmanals.

Contracte

TipusTreballador autònom

DuradaIndefinit