- Ofertes de feina
- Gestió d'equips de restaurants
Gestió d'equips de restaurants
Número d'oferta294626
Publicat - Modificat04/03/2020 - 24/04/2020
Data tancament oferta24/04/2020
LocalitzacióSant Sadurní d'Anoia
Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina executius
Tasques específiquesGestió i coordinació de diferents restaurants: supervisió de la cuina, sala, materials , satisfacció dels clients...
Capacitats requeridesEs cerca un professional amb vocació per a la coordinació i logística, coneixement de cuina i gastronomia, empatia, organització, capacitat de decisió i lideratge d'equips
Tasques desenvolupar Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Instruir els cuiners i els treballadors restants en la preparació, cocció, decoració i presentació dels aliments.
Requisits
Importants
Llengua Castellà - Nivell Independent B2
Recomanables
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior
Titulació Cicle formatiu grau superior - Hostaleria i Turisme - Direcció de Cuina
Llengua Català - Nivell Independent B2
Informació d'interès
Data d’incorporació 30/03/2020
Horari 40h setmanals
Contracte
TipusIndefinit: ordinari
DuradaIndefinit
Inscripció a l'oferta
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Recorda que per apuntar-te a una oferta de feina has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació.
Encara no ho estàs? Doncs contacta amb nosaltres.
A més, a l'apartat Xarxa XALOC podràs localitzar l'adreça i telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació