Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Gestió d'equips de restaurants

Número d'oferta294626

Publicat - Modificat04/03/2020 - 05/03/2020

UbicacióSant Sadurní d'Anoia

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina executius

Tasques específiquesGestió i coordinació de diferents restaurants: supervisió de la cuina, sala, materials , satisfacció dels clients...

Capacitats requeridesEs cerca un professional amb vocació per a la coordinació i logística, coneixement de cuina i gastronomia, empatia, organització, capacitat de decisió i lideratge d'equips

Tasques desenvolupar Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Instruir els cuiners i els treballadors restants en la preparació, cocció, decoració i presentació dels aliments.

Requisits

Importants

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Recomanables

Titulació Cicle formatiu grau superior - Hostaleria i Turisme - Direcció de Cuina

Llengua Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/03/2020

Horari 40h setmanals

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit