Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de cuina

Número d'oferta294412

Publicat - Modificat28/02/2020 - 12/03/2020

UbicacióSant Pol de Mar

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesPREPARACIÓ ALIMENTS CUINAR LIDERAR CUINA DE DOS TREBALLADORS (MAX. 80-90 COMENSALS) NETEJA ELABORACIO DE MENUS HORARI: abril, maig i setembre (Dissabte 2 serveis --diumenge 1 servei nit) juny (Divendres 1 servei nit, dissabte 2 serveis --diumenge 2 servei) juliol i agost ( 6 dies/set 2 serveis)

Capacitats requeridesLIDERATGE TREBALL EN EQUIP GESTIONAR VOLUM DE TREBALL RAPIDESA Organitzat, responsable i puntual

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Molt importants

Experiència en la categoria Mestre/a de taller, capatàs, contramestre, encarregat, cap d'equip..

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Llengua Castellà - Nivell Independent B1 - Llengua materna

Català - Nivell Independent B1 - Llengua materna

Importants

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme

Recomanables

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/04/2020

Horari 12 a 6 i 19.30 a 12.30 aproximadament

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Només cap de setmana / festius

Jornada 2Només jornada partida