Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

COMERCIAL D'ASSEGURANCES

Número d'oferta294364

Publicat - Modificat27/02/2020 - 12/03/2020

UbicacióSant Cebrià de Vallalta

Ocupació3521 - Mediadors i agents d'assegurances: Agents d'assegurances

Tasques específiquesES DESENVOLUPA EN TRES ETAPES: - FORMACIÓ - GESTIÓ DE REFERÈNCIES, CREACIÓ AFFINITIES, PROMOCIONS, XARXES SOCIALS - GESTIÓ DE SINISTRES (PRÒPIA CARTERA)

Capacitats requeridesCARÀCTER EMPRENEDOR, INICIATIVA I VOCACIÓ COMERCIAL ORIENTACIÓ AL CLIENT HABILITATS EN TECNOLOGIES OBSERVACIONS: RESIDÈNCIA AL MARESME. A PART DEL SALARI HI HA DIETES I RÀPELS

Tasques desenvolupar Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l'assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l'abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d'aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic BUP / Batxillerat superior

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Llengua materna

Castellà - Nivell Experimentat C1 - Llengua materna

Importants

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Comerç i Màrqueting

Recomanables

Permís de conduir A o B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/03/2020

Horari DILLUNS A DIVENDRES. JORNADA PARTIDA

Contracte

DuradaEntre 1 i 3 mesos