Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CONDUCTOR MAQUINISTA CAMIÓ GRUA

Número d'oferta294303

Publicat - Modificat26/02/2020 - 28/04/2020

Data tancament oferta28/04/2020

UbicacióBadalona

Ocupació8432 - Conductors assalariats de camions

Tasques específiquesCol·laborar en tasques de trasllat de maquinària, retirades d'eines que han finalitzat la seva tasca en l'obra, càrrega i descàrrega de camions, etc. Maneig camió grua pluma/cablestante bolquet. .Valorable: * Curs d'operador d'aparells elevadors (20 h.). * Curs d'operador de vehicles i maquinària de moviment de terra (6 h.). * Curs de prevenció de riscos laborals en obres de construcció (8 h.). * Manteniment de maquinària.

Capacitats requeridesOferta Vinculada al Programa 30Plus (inclou contractació laboral, formació professionalitzadora, assessorament, i acompanyament en tot el procés) Perfil per participar: Igual o major a 30 anys, empadronat a la ciutat de Badalona, Tiana, Alella, Montgat o El Masnou i inscrits a l'Oficina de Treball del Servei Públic d'Ocupació com a demandants d'Ocupació no ocupats (DONO).

Tasques desenvolupar Conduir i ocupar-se de vehicles motoritzats pesants, com ara camions amb o sense remolc o bolquet per al transport de mercaderies, líquids o materials pesants a curta o llarga distància. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Permís de conduir C

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/03/2020

Horari De 8 a 18h partit

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent