Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OFICIAL/A 1ª Paleta

Número d'oferta294151

Publicat - Modificat21/02/2020 - 30/03/2020

Data tancament oferta30/03/2020

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació7121 - Paletes: Paletes

Tasques específiquesEstudiar prèviament, sobre projecte o documentació gràfica, l'element d'obra a construir. Preparar la zona de treball i organitza l'entorn, determinant i adequant els materials, eines, estris, màquines, mitjans auxiliars i equips de protecció individual i col·lectiva necessaris. Construir fonaments. Executar xarxes de sanejament. Construir murs, parets, pilars, envans, arcs, voltes, llindes i sardinells d'obra de fàbrica ceràmica, de pedra o de prefabricats de formigó.

Capacitats requeridesRequisits: Experiència d'oficial de paleta DIPLOMA CURS DE 20 HORES, FORMACIÓ INICIAL DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ (IV CONVENI NACIONAL DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ I METALL)

Tasques desenvolupar Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Construir voreres, vorades i calçades de pedra. Estendre amb la paleta l'argamassa sobre els maons o peces de construcció. Comprovar amb el nivell i la plomada l'horitzontalitat i la verticalitat de l'estructura a mesura que avancen les obres. Exercir tasques similars. Supervisar altres treballadors.

Requisits

Molt importants

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Experiència en l'ocupació (mesos) 36

Importants

Permís de conduir B

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/03/2020

Horari DE 8,00 A 13,00 I DE 15,00 A 18,00

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres