Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Agent comercial

Número d'oferta293766

Publicat - Modificat14/02/2020 - 26/02/2020

UbicacióCalella

Ocupació3510 - Agents i representants comercials: Agents comercials

Tasques específiquesAtenció als clients, realització de visites i venda de producte relacionat amb la temàtica de riscos laborals

Capacitats requeridespersona amb capacitat de planificació i organització del treball, compromís amb l'organització, capacitat de negociació, orientació al client i flexibilitat i gestió del canvi.

Tasques desenvolupar Transmetre les comandes i vendre mercaderies al detall, a l'engròs, a la indústria o a altres establiments. Vendre equips, subministraments i serveis relacionats amb establiments comercials o a particulars. Obtenir i actualitzar informació sobre les condicions del mercat i sobre els béns i serveis de la competència. Proporcionar als clients informació sobre les característiques i funcions dels productes i equips que ven l'empresa i mostrar-ne l'ús i les qualitats. Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments. Informar els proveïdors i fabricants de la resposta dels clients als seus productes. Dur a terme el seguiment dels clients per garantir la satisfacció amb els productes comprats.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Batxillerat

Permís de conduir B

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/02/2020

Horari 8:00-13:30 i 15:00-18:00

Contracte

TipusAltres

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos