Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cambrer/a de sala per a hotel de la zona de Calella i Malgrat

Número d'oferta293514

Publicat - Modificat10/02/2020 - 25/02/2020

UbicacióCalella

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesCambrer/a de menjador o de bar. Montar les taules, recollir plats, neteja del recinte, neteja dels estris, tenir cura dels clients durant els passes dels àpats. Com a cambrer/a de barra haurà de mantenir l'ordre i la neteja en el lloc de treball, servir begudes als clients, recollir taules, ser servicial amb els clients, etc.

Capacitats requeridesPersona amb capacitat de planificació i organització del treball, preocupació per l'ordre i la qualitat, direcció de persones, treball en equip, creativitat i flexibilitat.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Batxillerat

Permís de conduir B

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/04/2020

Horari 40 hores setmanals

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos