Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CONDUCTOR DE CAMIÓ

Número d'oferta293384

Publicat - Modificat06/02/2020 - 24/02/2020

UbicacióGarriga

Ocupació8432 - Conductors assalariats de camions: Conductors assalariats de camions pesants

Tasques específiquesConductor de Camió Trailer amb equip de ganxo: Carregant i descaregant material ferric; Transportant el material al magatzem; Lliurant i recollint les mercaderies, juntament amb la documentació operativa.

Capacitats requeridesCompromís amb l'Empresa (Responsabilitat), Adaptabilitat i Flexibilitat, Preocupació per l'Ordre i la Qualitat.

Tasques desenvolupar Conduir i ocupar-se de vehicles motoritzats pesants, com ara camions amb o sense remolc o bolquet per al transport de mercaderies, líquids o materials pesants a curta o llarga distància. Calcular la ruta més convenient. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Ajudar o realitzar operacions de càrrega o descàrrega, utilitzant diferents dispositius d'elevació o descàrrega. Realitzar el manteniment menor dels vehicles, i subcontractar el manteniment i les reparacions de major importància. Estimar pesos per respectar les limitacions de càrrega, i assegurar una distribució segura dels pesos.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir C i B

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/03/2020

Horari Jornada complerta 40h (preferible nocturn)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent