Cuiner de restaurant
Número d'oferta293355
Publicat - Modificat06/02/2020 - 30/03/2020
Data tancament oferta30/03/2020
LocalitzacióSant Martí Sarroca
Ocupació5110 - Cuiners assalariats
Tasques específiquesCUINER - Sant MartÍ Sarroca - TASQUES:Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina.Comprovar la qualitat dels aliments, receptes, etc. REQUISITS: formació valorable en l'àmbit de cuina, necessària experiència mínima de dos anys en lloc similar, català i castellà alt, carnet de conduir i vehicle propi. HORARI: dill a diumg de 08:30 a 16:30 amb dies de descans alterns.
Capacitats requeridesOrganització i serietat
Requisits
Obligatoris
Vehicle propi Sí
Experiència en l'ocupació (mesos) 24
Molt importants
Llengua Català - Nivell Independent B2
Castellà - Nivell Independent B2
Importants
Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental
Informació d'interès
Data d’incorporació 16/03/2020
Horari dill a dig de 08:30 h a 16:30h
Contracte
DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos
ProrrogableSí
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.