Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner de restaurant

Número d'oferta293355

Publicat - Modificat06/02/2020 - 14/02/2020

UbicacióSant Martí Sarroca

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesCUINER - Sant MartÍ Sarroca - TASQUES:Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina.Comprovar la qualitat dels aliments, receptes, etc. REQUISITS: formació valorable en l'àmbit de cuina, necessària experiència mínima de dos anys en lloc similar, català i castellà alt, carnet de conduir i vehicle propi. HORARI: dill a diumg de 08:30 a 16:30 amb dies de descans alterns.

Capacitats requeridesOrganització i serietat

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Molt importants

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/03/2020

Horari dill a dig de 08:30 h a 16:30h

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable