Cuiner/a de restaurant
Número d'oferta293299
Publicat - Modificat05/02/2020 - 03/04/2020
Data tancament oferta03/04/2020
LocalitzacióSant Sadurní d'Anoia
Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants
Tasques específiquesCuiner de restaurant
Capacitats requeridesExperiència demostrable i motivació per la feina.
Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.
Requisits
Obligatoris
Formació de manipulació d'aliments Sí
Recomanables
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior
Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o Hostaleria i Turisme
Branca C.Formatiu Grau Superior
Hostaleria i Turisme
Llengua Castellà - Nivell Independent B1
Català - Nivell Independent B1
Informació d'interès
Data d’incorporació 02/03/2020
Horari jornada complerta de dimarts a diumenge
Contracte
TipusIndefinit (convertits en)
DuradaEntre 1 i 3 mesos
ProrrogableSí
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.