Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner/a de restaurant

Número d'oferta293299

Publicat - Modificat05/02/2020 - 03/04/2020

Data tancament oferta03/04/2020

LocalitzacióSant Sadurní d'Anoia

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesCuiner de restaurant

Capacitats requeridesExperiència demostrable i motivació per la feina.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Formació de manipulació d'aliments

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Hostaleria i Turisme

Branca C.Formatiu Grau Superior
Hostaleria i Turisme

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Català - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/03/2020

Horari jornada complerta de dimarts a diumenge

Contracte

TipusIndefinit (convertits en)

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable