Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Empleat/da domèstic/a Interna de dilluns a divendres

Número d'oferta293051

Publicat - Modificat30/01/2020 - 02/07/2020

Data tancament oferta02/07/2020

UbicacióAlella

Ocupació9100 - Empleats domèstics: Assistents de servei domèstic

Tasques específiquesInterna a la casa. Ajuda amb el manteniment de la casa a un senyor d'edat avançada (90 anys). Neteja i ordre de tota la casa. Compra i preparació dels àpats. Organització de les tasques de la casa. Roba: rentar i planxar. És una persona sense dependència, però sí que necessita ajuda amb els moviments, acompanyar-lo a passejar, a cites a metges o d'altres. Fer companyia. Sortida dissabte 09:00 i entrada diumenge 21:00.

Capacitats requeridesExp.neteja de la llar, cap. d'organització i autonomia per desenvolupar les tasques de la casa i sàpiga cuinar. Preferible amb carnet de conduir, no cal cotxe propi. Persona amb aptituds pel tracte a persones grans: paciència, empatia, cura i atenció. Que parli català o castellà i tingui una base cultural per poder seguir converses i dialogar amb un senyor gran. Sou: 1000 ¿ nets/mes *12 pagues

Tasques desenvolupar Escombrar o netejar amb aspiradora, encerar i netejar terres i mobles, o netejar finestres i altres superfícies. Rentar, planxar i apedaçar roba de llit, de taula i altra roba del parament de la llar. Rentar plats. Preparar, cuinar i servir menjars i begudes. Comprar aliments i articles diversos d'ús domèstic. Netejar, desinfectar i desodoritzar cuines, banys i serveis. Netejar finestres i altres superfícies de vidre.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/07/2020

Horari INTERNA a la casa de dilluns a divendres

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit