Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Supervisor/a per bars/restaurants/banquets (Hotel Dolce Sitges)

Número d'oferta292792

Publicat - Modificat24/01/2020 - 20/10/2020

Data tancament oferta20/10/2020

LocalitzacióSitges

Ocupació7709 - Degustadors i classificadors d'aliments i begudes: Classificadors d'aliments

Tasques específiquesControlar les operacions diàries del departament d'aliments i begudes de l'hotel i garantir el màxim servei i bona atenció al client. Ajudar a la gestió dels recursos humans, formació, compliment d'estàndards, horaris de personal,etc, fa de nexe de comunicació amb els altres departaments de l'hotel, resol incidències, controla la seva àrea de treball mantenint els nivells de neteja i seguretat, durant el servei manté la comunicació amb la cuina i és responsable de la presa de comandes, assisteix i realitza inventaris, informes i supervisa el tancament de caixa, etc.

Capacitats requeridesLideratge, responsabilitat, resolució incidències, flexibilitat, orientació al client, treball en equip, gestió d'equips. Important: experiència en servei de sala en restaurants/bars/banquets i tenir vehicle propi per arribar a l'hotel.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català

Anglès

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Hostaleria i Turisme - Gestió d'Allotjaments Turístics

Recomanables

Branca Títol universitari Turisme

Llengua Francès

Informació d'interès

Data d’incorporació 11/05/2020

Horari torns rotatius de Dll a Dg (dos dies de festa)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent