Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

2º CAP DE CUINA HABITACIÓ FREDA

Número d'oferta292538

Publicat - Modificat20/01/2020 - 11/03/2020

Data tancament oferta11/03/2020

LocalitzacióSitges

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina (xefs)

Tasques específiquesReporta directament al Chef executiu i al Sous Chef Executiu. Ajuda en la gestió de Recursos Humans Supervisa el suministre i magatzem del menjar Garantitza que tots els plats que es serveixen tant al client segueix la linea de qualitat, quantitat , aparencia i gust S'assegura que es compleix amb la normativa de APPCC

Capacitats requeridesResponsabilitat Honestitat Iniciativa Treball en equip Oranització Experiència en gestió d'equips

Tasques desenvolupar Planificar i confeccionar receptes i menús, calcular els costos dels aliments i de la mà d'obra, i fer comandes de productes d'alimentació. Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Examinar les qüestions relatives a la preparació dels aliments amb els directius, amb dietistes i amb el personal de cuina i de servei. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Determinar les quantitats d'aliments que s'han de presentar i idear presentacions decoratives. Instruir els cuiners i els treballadors restants en la preparació, cocció, decoració i presentació dels aliments. Participar en la contractació del personal de cuina i supervisar la seva actuació. Preparar, assaonar i confeccionar especialitats i plats complicats. Exposar les normes vigents en matèria d'higiene i de seguretat dels aliments, i vetllar per la seva observança.

Requisits

Importants

Categoria Mestre/a de taller, capatàs, contramestre, encarregat, cap d'equip..

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Formació de manipulació d'aliments

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme

Recomanables

Vehicle propi

Formació professionalitzadora Direcció i producció en cuina

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/03/2020

Horari a determinar

Contracte

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable