Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

DIRECTORS/ES DE RESTAURANT

Número d'oferta291323

Publicat - Modificat13/12/2019 - 29/01/2020

Data tancament oferta29/01/2020

UbicacióBarcelona

Ocupació1421 - Directors i gerents de restaurants: Directors de restaurants

Tasques específiquesOptimitzar els recursos materials i humans amb l'objectiu de maximitzar el rendiment econòmic de l'empresa; gestió integral del local; control i gestió administrativa de la plantilla assignada, responsable del control de la qualitat total del local, vetllar per la formació i el desenvolupament (amb la supervisió i col·laboració del personal de formació) de la plantilla del local; dur a terme i impulsar accions motivadores encaminades a complir amb els objectius mensuals i anuals; controlar que es compleixin les normatives; altres tasques pròpies del lloc de feina.

Capacitats requeridesConeixement del sector de l'hosteleria. Disponibilitat horària (torn partit 2 dies) Es valorarà altra formació complementària que aporti valor al lloc de feina Dominar el sistema APPCC Les persones interessades poden enviar el seu CV a njarne@ub.edu

Tasques desenvolupar Planificar i organitzar reunions especials. Vetllar perquè els menjadors, cuines i instal·lacions de conservació d'aliments compleixin els reglaments sanitaris i estiguin nets, siguin funcionals i presentin un aspecte adequat. Seleccionar els cambrers i el personal de cuina, fixar els seus horaris de treball i ocupar-se de la seva formació i supervisió. Negociar acords amb els clients i els proveïdors. Vetllar pel compliment dels reglaments sobre salut i seguretat en el treball.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Molt importants

Llengua Català

Castellà

Informació d'interès

Data d’incorporació 23/12/2019

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable