Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

2on Cap de Cuina/Àrea Xef (Hotel Dolce Sitges 5*)

Número d'oferta290756

Publicat - Modificat28/11/2019 - 22/04/2020

Data tancament oferta22/04/2020

LocalitzacióSitges

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesHotel de 5 estrelles cerca un 2on Cap de Cuina/Àrea Xef per la cuina central per executar les tasques encomanades directament del Xef Executiu i del Sous Xef Executiu: inspeccionar la qualitat dels aliments, seguiment diari de la producció i servei del menjar servit, garantir que tots els plats que es serveixen segueixen la línia de qualitat, aparença i gust, revisar els forns, paelles, aigüeres i frigorífics, informar de incidències, control inventari,etc.

Capacitats requeridesResponsabilitat, lideratge, iniciativa i treball en equip. Important: experiència demostrable en hotels de 5 estrelles com Ârea Xef/Cap de Partida o restaurants gastronòmics i en la gestió de programes d'APPCC.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Llengua Català

Castellà

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/12/2019

Horari Dll-Dg,horari intensiu rotatiu (2 dies descans)

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent