Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Ajudant cambrer / Contrabarra

Número d'oferta290730

Publicat - Modificat28/11/2019 - 21/01/2020

Data tancament oferta21/01/2020

UbicacióAlella

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesServei de sala i de barra amb la preparació de cafès, emplatar postres i manipular el rentavaixelles. Donar suport al servei durant els caps de setmana. Jornada els divendres, dissabtes i vigílies de festiu amb un horari comprès entre les 21:00 i les 24:00. Es tracta d'una feina amb continuïtat enfocat a alguna persona que li vagi bé treballar 4/6 hores setmanals, estudiants sobretot.

Capacitats requeridesNo es requereix experiència en hostaleria. Cal que sigui una persona enèrgica, activa i amb iniciativa. La feina ja la podrà aprendre. Disponibilitat per treballar caps de setmana i vigílies de festiu durant la nit. Sou segons conveni + extres.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/12/2019

Horari Divendres i dissabtes de 21:00 a 24:00

Contracte

TipusTemps parcial: indefinit

DuradaIndefinit