Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/iva de compres vinculat al programa 30 plus 2019

Número d'oferta290623

Publicat - Modificat26/11/2019 - 20/01/2020

Data tancament oferta20/01/2020

UbicacióMontornès del Vallès

Ocupació4309 - Altres empleats administratius sense tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general sense tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesGestió i planificació de compres. Control i seguiment d'inventari Millora i digitalització dels procediments interns Gestió d'estocs Realització i seguiment de comandes a proveïdors. Consulta, gestió i cerca de proveïdors. Confirmació, validació i reclamació de factures de proveïdors. Organització d'inventaris anuals Seguiment de Rappels de proveïdors.

Capacitats requeridesAnglès Programa AXAPTA o similars. Oferta vinculada al Programa 30 Plus 2019, majors de 30 anys, formació obligatòria entre 20 i 100 h, aturats inscrits al SOC, que visquin a Mollet del Vallès i Baix Vallès (Parets del Vallès, La Llagosta, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Montornès del Vallès i Montmeló).

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures, anotar detalls de transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Rebre comandes de clients respecte a la inserció d'anuncis classificats, redactar i editar còpies, calcular tarifes publicitàries i facturar als clients. Redactar correspondència empresarial i d'entitats públiques, com la relativa a la resposta a sol·licituds d'informació i assistència, reclamacions de danys i perjudicis, consultes de crèdit i facturació i reclamacions de servei.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Permís de conduir B o A

Informàtica Programari de gestió - Usuari Mig

Molt importants

Vehicle propi

Informàtica Sistemes Operatius - Usuari Avançat

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Català - Nivell Bàsic A2

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/12/2019

Salari mensual 16000€

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos