Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va vinculada al programa 30 plus 2019

Número d'oferta290596

Publicat - Modificat26/11/2019 - 17/12/2019

Data tancament oferta17/12/2019

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació4309 - Altres empleats administratius sense tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general sense tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesEmpresa d'automoció de Mollet busca Administratiu/va: Funcions: - Funcions administratives generals, gestió de documentació. - Tasques de suport de comptabilitat i facturació. - Atenció telefònica. 

Capacitats requeridesRequisits: - CFGM Administració. - Imprescindible coneixement d'ofimàtica. - Persona amb orientació al tracte amb el client. Bon nivell comunicatiu. Proactiva i dinàmica. Contracte vinculat al programa 30 PLUS 2019 per a persones de més de 30 anys en situació d'atur i residents a la zona del Baix Vallès. Contracte combinat amb formació online relacionada amb el lloc de treball.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures, anotar detalls de transaccions financeres realitzades. Redactar correspondència empresarial i d'entitats públiques, com la relativa a la resposta a sol·licituds d'informació i assistència, reclamacions de danys i perjudicis, consultes de crèdit i facturació i reclamacions de servei.

Requisits

Importants

Titulació FPII - - Administratiu

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Programari de gestió - Usuari Mig

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/12/2019

Salari mensual 1050€

Horari Dill a Div de 9:00 a 13:00 i 15:00 a 19:00

Esforç físicNo

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres