Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuidador/a intern/a per senyor d'edat avançada

Número d'oferta290586

Publicat - Modificat26/11/2019 - 16/12/2019

Data tancament oferta16/12/2019

UbicacióAlella

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders)

Tasques específiquesCuidador intern (per viure a la casa) de dilluns a divendres: Cura i suport a un senyor d'edat avançada amb dependència. Control de la medicació, mobilitzacions i transferències, preparació dels àpats, higienes personals, acompanyar a passejar i altres.

Capacitats requeridesPersona amb paciència, proactivitat, iniciativa i mà esquerre. Requereix tenir força física per realitzar les mobilitzacions. Valorable tenir formació en àmbit sociosanitari. Horari: 40 hores setmanals. Interna a la casa des de diumenge a les 19 h fins dissabte a les 12:00. Sou mensual: 1.181,25 ¿ * 12 pagues.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/12/2019

Horari Interna

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable