Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

REPOSADOR/A - CAIXER/A. Programa 30 PLUS

Número d'oferta290515

Publicat - Modificat25/11/2019 - 04/12/2019

Data tancament oferta04/12/2019

UbicacióLliçà d'Amunt

Ocupació9820 - Reposadors: Reposadors d'hipermercats

Tasques específiquesPerfil de reposador/a-caixer/a: Recepció de la mercaderia, gestió del magatzem, ubicació i reposició dels productes als lineals del supermercat, assessorament i atenció al client i cobrament dels productes a caixa (efectiu i TPV), arqueig de caixa al final del dia. Horari (40h/set) variable dins l'horari comercial amb els festius que marca la llei.

Capacitats requeridesOferta vinculada al Programa 30 PLUS (Granollers Mercat): persones majors de 30 anys, residents al Vallès oriental Nord, en situació d'atur, amb formació màxima de FPI o CFGM. Persona amb orientació al client, organització del treball, adaptabilitat i treball en equip. Es valorarà experiència prèvia realitzant tasques d'atenció al públic.

Tasques desenvolupar Col·locar els productes ordenats en caixes o prestatges, i apilar productes a granel en el terra. Reposar els productes a les prestatgeries, assegurant que els que tenen una data de caducitat més propera quedin al davant. Retirar productes ja caducats. Mantenir en ordre les prestatgeries retirant productes que pertanyin a altres seccions. Anotar el que s'hagi venut i treure del magatzem els productes necessaris. Buscar productes en les prestatgeries o en el magatzem per als clients. Orientar els clients al lloc on es trobin els articles buscats. Rebre, obrir, desembalar i inspeccionar la mercaderia lliurada pel fabricant o el distribuïdor per comprovar que no presenta danys .

Requisits

Molt importants

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Recomanables

Vehicle propi

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/12/2019

Salari mensual 1258€

Horari dll-dss 7.30-14h i 17-20.30h i diumenges matí

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable