Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Responsable gestió interna: finances, logística i RRHH.

Número d'oferta290414

Publicat - Modificat21/11/2019 - 31/12/2019

Data tancament oferta31/12/2019

UbicacióAlella

Ocupació1211 - Directors financers: Directors financers

Tasques específiquesHaurà de responsabilitzar-se de la gestió interna de l'empresa i especialment del control de gestió de les àrees finançera, logística (compres, magatzem, gestió de costos) i de recursos humans. Amb dependència directa de gerència. Treballarà en un entorn de treball familiar i agradable. Capacitat analítica, proactivitat, dinamisme. Persona decidida, impulsadora de canvis, que li agradin els reptes, autònoma, dinamitzadora d'equips i compromesa amb la feina i l'empresa. Si t'interessa la oferta APUNTA'T i envia un cv a serveisalespersonesalella@gmail.com indicant el número de la oferta.

Capacitats requeridesImpresc. ADE , econòmiques o empresarials. Experiència professional mínima de 8 anys en àrea de finances/gestió de petita/mitjana empresa. Es valorarà nivell advanced d'anglès i també nivell d'alemany. Imprescindible nivell expert d'office, st en l'ús de fulles de càlcul. Preferiblement major de 30 anys. Retribució fixa + component variable. Possibiltat d'horari matins i flexible.

Tasques desenvolupar Planificar, dirigir i coordinar les operacions financeres de l'empresa o l'organització. Avaluar la situació financera de l'empresa o l'organització, preparar els pressupostos i controlar les operacions financeres. Consultar el gerent general i els directors d'altres departaments. Establir i gestionar pressupostos, controlar les despeses i assegurar la utilització eficient dels recursos. Establir i dirigir els procediments operatius i administratius. Planificar i dirigir la feina diària. Controlar la selecció, formació i rendiment del personal. Representar l'empresa o l'organització en les relacions amb entitats externes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Experiència en l'ocupació (mesos) 96

Branca Màster universitari
o
Empresa

Branca Títol universitari Anàlisis Econòmic

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Llengua Anglès - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Llengua Alemany - Nivell Independent B1

Titulació Llicenciatura / Enginyeria - Ciències socials i jurídiques - Econòmiques

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/12/2019

Horari De dilluns a divendres matins (poss flexibilitat)

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit