Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OPERARI/PEÓ D¿OBRES I SERVEIS PER L¿AJUNTAMENT DEL PAPIOL

Número d'oferta290410

Publicat - Modificat21/11/2019 - 13/02/2020

Data tancament oferta13/02/2020

UbicacióPapiol

Ocupació9601 - Peons d'obres públiques: Peons d'obres públiques

Tasques específiquesTasques de paleteria. Col·locació de mobiliari urbà, senyalització vial o de seguretat o ajuda a la col·locació. Petites tasques de jardineria i desbrocades així com tasques de neteja de la via pública en vandalismes o accidents. Feines de suport i muntatge de material en l'organització d'actes lúdics o festius. Conducció de vehicles de la brigada. I, en general, qualsevol altra funció o tasca que li sigui atribuïda. Podeu veure tota la informació relativa a les bases de la convocatòria en aquest enllaç: http://www.elpapiol.cat/govern-obert/informacio-publica-oficial/processos-de-seleccio

Capacitats requeridesLes sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han de presentar al registre general de l'Ajuntament (Oficina d'Atenció al Ciutadà), Av. Generalitat, 7-9 El Papiol, de dilluns a dijous de 08:30 a 19:00 i divendres de 08.30 a 15:00, o bé mitjançant instància telemàtica a través de la pàgina web de l'Ajuntament. Per qualsevol dubte en relació amb el tràmit trucar al 93 673 16 95.

Tasques desenvolupar Excavar i omplir clots i rases, estendre capes de grava i altres materials i acomplir altres tasques de construcció i manteniment de camins i vies fèrries. Carregar i descarregar materials i equips de construcció i transportar-los en les obres. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Llengua Català - Nivell Bàsic A2

Molt importants

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Titulació Graduat escolar / Batxillerat elemental - - Graduat escolar / Batxillerat elemental

Informació d'interès

Data d’incorporació 12/01/2020

Esforç físic

Contracte

TipusInterinitat

DuradaMés de 12 mesos

ProrrogableNo