Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic comercial/màrqueting (Belles Arts) vinculat al programa 30 plus 2019

Número d'oferta290324

Publicat - Modificat19/11/2019 - 20/01/2020

Data tancament oferta20/01/2020

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació2651 - Professionals de la publicitat i la comercialització: Especialistes en publicitat

Tasques específiques- Identificació d'oportunitats de negoci. - Anàlisis de la competència (llançaments, preus, promocions...). - Suport en la formació tècnica a l'equip de vendes. - Recerca de col·laboradors amb les nostres marques. - Potenciació de les marques en el marc digital.

Capacitats requeridesConeixements de RRSS, Programes de disseny gràfic, Resolutiu/iva, Organitzat/da, Iniciativa Oferta vinculada al Programa 30 Plus 2019, majors de 30 anys, formació obligatòria 20 i 100 h, aturats, que visquin a Mollet del Vallès, Parets del Vallès, La Llagosta, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Montornès del Vallès i/o Montmeló.

Tasques desenvolupar Planificar, elaborar i organitzar polítiques i campanyes per donar suport a l'acompliment dels objectius de venda. Assessorar la direcció i els clients sobre possibles estratègies i campanyes per arribar als mercats objectiu, aconseguir la notorietat de marca i promoure eficaçment els atributs dels béns i serveis. Redactar textos publicitaris i guions per als mitjans de comunicació, i organitzar la producció de publicitat a la televisió i al cinema i les insercions publicitàries en els mitjans. Analitzar dades relatives als patrons i les preferències dels consumidors. Interpretar i predir les tendències actuals i futures de consum. Dur a terme recerques sobre la demanda potencial i les característiques del mercat dels nous béns i serveis, i recopilar i analitzar dades i altra informació estadística. Ajudar al creixement i desenvolupament de l'activitat empresarial mitjançant la preparació i l'aplicació d'objectius, polítiques i programes de comercialització. Encomanar i realitzar estudis de mercat per identificar les oportunitats de mercat de nous béns i serveis i dels ja existents. Assessorar sobre els diferents elements de la comercialització, com la combinació de productes, la política de preus, la publicitat i promoció de vendes, la venda i els canals de distribució.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Batxillerat

Llengua Anglès - Nivell Experimentat C1

Importants

Titulació Batxillerat reforma - - Arts (LOGSE 1990 / LOMCE 2006)

Branca C.Formatiu Grau Superior
Comerç i Màrqueting

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/12/2019

Salari mensual 1700€

Atenció al públic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos