Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Instal·lador/Muntador de portes automàtiques

Número d'oferta289958

Publicat - Modificat11/11/2019 - 27/02/2020

Data tancament oferta27/02/2020

UbicacióTeià

Ocupació7132 - Instal·ladors i muntadors de tancaments metàl·lics (excepte muntadors d'estructures metàl·liques): Muntadors de tancaments metàl·lics

Tasques específiquesReparació i muntatge de portes automàtiques. Muntatge de les estructures metàl·liques i instal·lació elèctrica del motor.

Capacitats requeridesImprescindible nocions de soldadura i carnet de conduir. Mínim nivell Educació secundària. Valorable nocions i coneixements de lampisteria. Contracte temporal 3 mesos + 9 mesos + Indefinit. Persona amb un mínim de coneixements i que tingui interés per aprendre. Sou mínim de 1.500 euros * 14 pagues, com a peó. Si té més coneixements i experiència es valorarà el sou.

Tasques desenvolupar Elaborar croquis de productes de tancaments metàl·lics. Traçar i marcar en perfils els desenvolupaments. Preparar equips, eines, instruments i proteccions de treball. Tallar manualment, per procediments mecànics, automàtics i semiautomàtics els perfils. Realitzar operacions de mecanització en perfils. Acoblar elements i components d'estructures segons les especificacions. Programar i preparar màquines automàtiques de marcat, traçat i tallat per control numèric amb ordinador (CNC). Instal·lar elements de tancaments metàl·lics. Realitzar les proves de resistència estructural i d'estanqueïtat requerides.

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/11/2019

Horari De 08:00 a 18:00 de dilluns a divendres

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable