Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A DE RESTAURANT

Número d'oferta289678

Publicat - Modificat31/10/2019 - 14/11/2019

UbicacióGarriga

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesPrpearant Partida fred; Preparant menús diaris seguint les directrius del cap de cuina. Horaris rotatius: 1 setmana de 8h a 17h 1 setmana de 16h a 24h 1 setmana de 13h a 17h i de 20h a 24h

Capacitats requeridesOrientació a l'Asssoliment; Capacitat de Treball en Equip, Responsabilitat, Adaptabilitat; Gestió de l'estrés

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/11/2019

Horari de dilluns a dissabte

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent