Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cambrer/a

Número d'oferta289539

Publicat - Modificat29/10/2019 - 16/12/2019

Data tancament oferta16/12/2019

UbicacióGranollers

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesPreparació de les taules, d'organitzar-les, de la correcta disposició de les cadires i de la preparació de tot el servei de taula. Preparar la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula perquè estiguin en estat òptim abans i després de cada servei. Atendre les peticions dels clients prenent nota de la comanda i tramitant-la al servei de barra o a la cuina de l'establiment. Assessorar als clients i informar-los sobre la carta, i resoldre els possibles dubtes. Servir les taules.

Capacitats requeridesHabilitats comunicatives, disposició a l'aprenentatge. Horari de l'establiment de dimarts a diumenges i els torns són de 11.30 a 17h o de 19:30h a 1h. Jornada laboral de 40 hores. IMPRESCINDIBLE EXPERIÈNCIA mínima de 2 anys de cambrer/a.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/11/2019

Salari mensual 1350€

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos